HBLONDE – HAMVASÍTÓ HAJFÜRDŐ 240 ML

12,990 Ft

Termékeink nem tartalmazzák a következő káros anyagokat:

SLS/SLES, PARABÉNEK, PEG/PPG/BG, ÁSVÁNYI OLAJOK, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK ÉS SZINTETIKUS ILLATANYAGOK

  • csomagolás: üveg, környezetbarát, végtelenségig újrahasznosítható
  • termék: génmanipulációtól mentes
  • állatkísérlettől mentes

10 készleten

Cikkszám: 1-18 Kategória:

Leírás

Hamvasító és világosító hajfürdő.

Ideális szőke, szőkített, ősz és fehér hajra.

A szőke ugyanolyan végtelenül sokszínű, mint a nők személyisége, akik ezt a hajszínt választják. Legyen szó hamvas vagy arany, platina vagy szürke, karamell vagy trendi lila árnyalatról, a szőke haj a személyiség igazi kinyilatkoztatása. Sajnos a világosítás miatt a haj elvesztheti hidratáltságát, ami miatt szárazzá és kezelhetetlenné válik. Sőt a hajmosás következtében a szín kifakulhat, megváltozik különleges árnyalata, amit eredetileg választott viselője.
Azért, hogy ezt elkerülhesd, kifejlesztettük az HBLONDE hajfürdőt, ami segít megakadályozni, hogy elveszítsd ennek a csodás színnek az eredeti ragyogását.

Az HBLONDE ultraibolya pigmentekben gazdag, így azonnal felveszi a harcot a nem kívánt sárga és narancsszínű árnyalatokkal. Eltávolítja a szennyeződéseket és a biodinamikus fodros lóromnak köszönhetően remineralizálja és védi a hajat az oxidációtól. Az organikus ökörfarkkóró növeli haj a fényét, míg a fair trade datolya olaj táplálja és rugalmassá teszi a hajszálakat.

HASZNÁLAT: Nedves hajba masszírozzuk bele és legalább 2 percig hagyjuk hatni, majd alaposan öblítsük le.

TIPP: Használjuk a hajtípusunknak megfelelő OW hajfürdővel felváltva, a hajmosás után mindenképp használjunk hajmaszkot is.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

·      BIODINAMIKUS FODROS LÓROM: Vas, magnézium, kálium és kalcium tartalmánál fogva pótolja a hajszálak elvesztett ásványi anyag tartalmát. Rendkívül magas A és C vitamin tartalma révén energizál, és antioxidáns védelmet nyújt.
·      FAIR TRADE DATOLYA OLAJ: Táplálja és rugalmassá teszi a hajszálakat, valamint hidratál és erősít. Védi a hajat a környezeti hatásoktól.
·      ORGANIKUS ÖKÖRFARKKÓRÓ: Az ökörfarkkóró a fotolumineszcens eljárást alkalmazza, elnyeli a legerősebb UV sugárzást is, és azt fénnyé alakítja. Ezáltal a virágai kimagaslóan ragyogóak, magukhoz vonzva a rovarokat, és ösztönözve őket a beporzásra. Használatról használatra, progresszív módon növeli a haj fényét.Véd az UV sugárzás miatti foto-oxidatív stressztől. Használatával a haj fiatalosabb és ellenállóbb lesz.