DENSIFYING REMEDY – NYÁRI ORGONA ŐSSEJTTEL A HAJHAGYMÁKÉRT 100 ML

20,490 Ft

Termékeink nem tartalmazzák a következő káros anyagokat:

SLS/SLES, PARABÉNEK, PEG/PPG/BG, ÁSVÁNYI OLAJOK, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK ÉS SZINTETIKUS ILLATANYAGOK

 • csomagolás: üveg, környezetbarát, végtelenségig újrahasznosítható
 • termék: génmanipulációtól mentes
 • állatkísérlettől mentes

10 készleten

Cikkszám: 1-8 Kategória:

Leírás

DENSIFYING REMEDY- GYÓGYÍR A SŰRŰ HAJKORONÁÉRT 100 ML

Hajhullás elleni kezelés a sűrű, erős hajért

+ Stabilabbá teszi, és megerősíti a hajszálak és a hajhagymák kohézióját.
+ Stimulálja a hajtüszőket, hogy beinduljon a hajnövekedés, és elősegíti a fejbőr egészséges oxigénellátását.

HASZNÁLAT: Tisztítás után kenjük fel a fejbőrre. Néhány percig hagyjuk hatni, közben alaposan masszírozzuk be. Szárítsuk meg. Használat előtt rázzuk fel.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

 • NYÁRIORGONA ŐSSEJT: a nyáriorgonából kivont növényi őssejt elősegíti a hajtüszők újratermelődését.Megvédi a bőr és a hajtüsző sejtjeit az oxidációs folyamatoktól. Lassítja a hajtüszők korai öregedését, és a fejbőr elvékonyodását.
 • DYNAGEN: élesztőből nyert aktív hatóanyag, amely táplálja és megerősíti a hajat. Ez a hajnövekedési – ún. anagén – fázisban történik, amikor a hajszál áthatol a belső gyökérhüvelyen. A fehérjedinamizáció során a dynagen ösztönzi a keratin és kollagén termelést.
 • DENSIPLANT: hüvelyesekből nyert aktív hatóanyag, amely stimulálja a hajtüszőket, s egyúttal a hajnövekedést. Közvetlenül az új hajszálak kialakulásáért felelős molekulákra hat.
 • BIODINAMIKUS MENTA ILLÓOLAJ: reaktiválja és felfrissíti a vérkeringést. Azonnal megnyugtatja a fejbőrt, és kellemes érzést hagy maga után.
 • ETIKUS FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ TIKFA ÉS MAHAGÓNI: a tikfa kivonatot gyakran használják az Ajurvédikus gyógyászatban – antibakteriális hatása mellett – a haj struktúrájának erősítésére. A mahagóni a hagyományos afrikai gyógyászat egyik közkedvelt alapanyaga, ugyanis energizál és serkenti a hajnövekedést.
 • BIODINAMIKUS VADGESZTENYE KIVONAT: a biodinamikus vadgesztenye az egyik leghatékonyabb gyógyír a vérkeringés reaktiválására, mert stimulálja a hajtüszőket. A benne található szaponinnak és eszkulinnak köszönhetően szabályozza a haj áteresztő képességét és rugalmasságát. Javítja a keringést a véredényekben, stimulálja, és erősíti a hajhagymákat.

  Foszfolipidekben és fitoszterolokban gazdag, növeli az érfal-hámsejt növekedési faktor szintézisét. Azzal, hogy közvetlenül a hajtüszőkre hat, elősegíti, hogy ott kialakuljon egy érhálózat, amely aztán megkönnyíti a fejbőr megfelelő kezelését.