DANDRUFF REMEDY – KORPA ELLENI GYÓGYÍR, ZSÍROS FEJBŐRRE 50 ML

10,990 Ft

Termékeink nem tartalmazzák a következő káros anyagokat:

SLS/SLES, PARABÉNEK, PEG/PPG/BG, ÁSVÁNYI OLAJOK, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK ÉS SZINTETIKUS ILLATANYAGOK

  • csomagolás: üveg, környezetbarát, végtelenségig újrahasznosítható
  • termék: génmanipulációtól mentes
  • állatkísérlettől mentes

9 készleten

Cikkszám: 1-13 Kategória:

Leírás

DANDRUFF REMEDY – KORPA ELLENI GYÓGYÍR, ZSÍROS FEJBŐRRE 50 ML

 Tisztító kezelés a zsíros korpa ellen

+ Eltávolítja a zsíros korpát, és védőréteget képez a kórokozó baktériumokkal szemben.
+ Fertőtlenít, csillapítja a viszketést és nyugtatja a bőrt.

HASZNÁLAT: A tisztító kezelés után kenjük be vele a fejbőrt, hagyjuk néhány percig hatni, majd szárítsuk meg. Használat előtt alaposan rázzuk fel.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

·      CRINIPAN: biotechnológiai hatóanyag, amely a Malassezia furfur nevű sarjadzó gombával – a korpásodás egyik fő felelősével – is felveszi a harcot.
·     BIOLIN: egy természetes cukor prebiotikum, amely elsősorban a – korpáért és a bőrirritációért felelős – kórokozó baktériumok és a gombák elleni küzdelemben játszik szerepet. Mindezt úgy teszi, hogy erősíti és stimulálja az egészséges bőrhöz elengedhetetlen „jó baktériumokat”.
·      PURIKOMPLEX: organikus csalán és bojtorján alkotta tisztító fitokomplex. A csalán erős szövetösszehúzó, tisztító, és faggyúcsökkentő hatással bír. A bojtorján fertőtlenítő és baktériumölő tulajdonságai pedig hatékonyak a gombákkal és a szennyeződésekkel szemben. A két növény alkotta elegy – és a hatóanyagaik együttes ereje – regenerálja a bőrt, és serkenti a kollagénszintézist.
·      ORGANIKUS KAKUKKFŰ KIVONAT: a kakukkfű természetes módon serkenti a vérkeringést, továbbá figyelemreméltó fertőtlenítő, faggyúcsökkentő, és anitmikróbás tulajdonságokkal rendelkezik. Ideális összetevője a száraz és a zsíros korpa elleni kezeléseknek.
·      BIODINAMIKUS ROZMARING ILLÓOLAJ: frissítő, tisztító és fertőtlenítő tulajdonsága rendkívül értékes fegyverré teszi a bőrápolásban, csakúgy, mint a stimuláló hatása: serkenti a vérkeringést a fejbőrben, ami kedvezően hat a hajnövekedésre és a haj egészségére.